fbpx

Cum să recunoști în cofetării cele mai bune prăjituri de casă?

Fie că este vorba despre prăjituri de casă, un fel principal de mâncare sau o simplă gustare, orice făcut după rețete din casă este parcă mult mai bun. O fi de la energia pe care gospodina o pune în preparatele ei, de la ingredientele folosite sau de la amândouă? Răspunsul este la voi. 

Prăjiturile de casă au un loc aparte pentru iubitorii de dulciuri, care preferă o variantă mai sănătoasă a lor. Făcute din ingrediente 100% naturale, fără premixuri și fără coloranți artificiali, prăjiturile Gina Cakes sunt alegerea perfectă atunci când vrei să îmbini utilul cu plăcutul, adică un desert sănătos cu un gust și aspect de invidiat. 

Ca să-ți facem alegerea mai ușoară, uite de ce să alegi prăjituri de casă la evenimentul tău

  1. Gust 

După cum spuneam mai devreme, orice preparat “făcut în casă” este mult mai delicios. La fel se întâmplă și cu râvnitele prăjituri de casă Gina Cakes. Atât torturile, cât și prăjiturile făcute de noi, au în compoziție ingrediente de la producători locali, dar și din propriile plantații de fructe. Ne străduim să punem în prăjiturile noastre cele mai bune produse, crescute în zonă, tocmai ca să ai parte de un gust autentic la fiecare degustare. 

Poate ai observat că de la cofetăriile “de duzină”, cum le spunem noi, prăjiturile au același gust, adică sunt foarte dulci, fără să le diferențieze vreo aromă. Atunci când folosești produse de casă, neprocesate, fără coloranți și aditivi alimentari, gustul va fi unic la fiecare prăjitură, datorită ingredientelor folosite. 

  1. Textură

Însiropate sau dense, crocante sau moi, dar totdeauna cu arome bogate, savuroasele prăjituri de casă ne amintesc de mâinile harnice ale mamei sau ale bunicii în zile de sărbătoare. Același sentiment îl avem și noi de fiecare dată când pregătim pentru voi minunății dulci. Fiecare sortiment de prăjitură are aroma ei unică, textura ei inconfundabilă care te face să vrei mai mult cu fiecare îmbucătură. 

Marea plăcere atunci când mănânci prăjituri de casă este că simți fiecare ingredient în parte.  Savurezi fiecare bucățică de blat cremos sau crocant, moale sau dens, însiropat sau mai puțin însiropat, pentru că toate ingredientele sunt naturale, din ograda noastră sau împrejurimi. Experiența gustului unic și a texturii aparte a prăjiturilor făcute din ingrediente 100% naturale, nu poate fi înlocuită cu niciun alt tip de desert, care se vrea gustos și sănătos în același timp. 

  1. Aspect 

Știm și noi că “imaginea vinde” și e normal să fie așa. Doar prima dată când vrei să savurezi vreun desert, îl vezi, înainte să apuci să-l miroși sau guști. Ei bine, poate că de multe ori prăjiturile naturale, făcute în casă, nu sunt cele mai arătoase, făcute cu cea mai mare îndemânare sau tehnică, dar te atrag prin modul lor diferit de a fi. Suntem siguri că ții minte prăjiturile făcute de mama sau bunica ta, care poate nu aveau cel mai savuros aspect, dar erau unice și atrăgătoare în felul lor. 

La Gina Cakes găsești prăjituri de casă și gustoase, și arătoase, pentru că vrem să te bucuri de experiența unui desert sănătos, cu toate simțurile. Combinațiile de creme, texturi, arome și culori folosite, dau prăjiturilor și torturilor un aspect elegant, natural și apetisant. Fie că alegi un desert din mai multe tipuri de cremă sau din contră, unul cu nuci, crunchy, straturile de prăjitură vor fi bine secționate, astfel încât să te bucuri de fiecare ingredient în parte. 

Ce spui, ai acum toate motivele să alegi cele mai bune prăjituri de casă, sănătoase și gustoase, de la Gina Cakes? Nu mai lăsa pofta să aștepte și comandă simplu și rapid de aici ….  (link către butonul de comandă)Dacă ești curios să ne faci o vizită și să te convingi de prăjiturile minune, te așteptăm la cea mai bună cofetarie cu prăjituri de casă, chiar în Baia Mare la Cofetăria Gina Cakes de pe B-dul Unirii (str. Școlii), Nr. 11, jud. Maramureș. Pe paginile de Instagram și Facebook poți să vezi creațiile noastre.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart