fbpx

Vă mulțumim pentru vizitarea acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile din acest document, prin utilizarea acestui website necesită acceptarea de către dvs a Termenilor și Condițiilor prezentate aici.

Site-ul www.ginacakes.ro este proprietatea a S.C. GINA CAKES S.R.L cu sediul social pe Str. Principală, Nr. 66, Sat RĂZOARE, TÂRGU LĂPUȘ, Jud. MARAMUREȘ, Cod fiscal: RO33969859, Nr. de înregistrare la Registrul Comerţului nr: J24/32/2015, reprezentat de Giurgiu Dorel. 

Termenii și condițiile reglementează relația comercială dintre Gina Cakes și client, cu privire la vânzarea online prin intermediul website-ul www.ginacakes.ro către client a produselor menționate pe site. Prin plasarea comenzii clientul acceptă prevederile acestor Termeni și condiții de mai jos. 

Termeni generali

www.ginacakes.ro poate schimba continutul site-ului în orice moment, poate aduce modificări de structură, conținut și accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără vreo notificare prealabilă către terțe persoane. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi față de produsul furnizat, în funcție de gramaj, tip de comandă, decor personalizat în cazul torturilor.

Orice informație, conținut text, imagini, grafică, fără a se limita la acestea, conținute de acest site se află în proprietatea Gina Cakes. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Conținutul

Conținutul acestui site este protejat de Legea Drepturilor de Autor din România. Produsele sau serviciile menționate în paginile site-ului sunt mărci înregistrate ale Gina Cakes. Acestea nu pot fi copiate sau reproduse fără acordul prealabil al deținătorului.

Obligațiile utilizatorilor

  • Accesul la conținutul online al site-ului www.ginacakes.ro este liber.
  • Pentru opțiunea „Plasează comanda” , utilizatorului i se vor cere datele personale. Formularele vor conține informațiile de contact ale utilizatorului (numele, prenume, adresa de e-mail, telefon).
  • În utilizarea serviciilor site-ului, sunteți obligați să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră

www.ginacakes.ro își rezervă dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții în orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe site.

Confidențialitate

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Promoții

Regulamentele pentru promoțiile pe care le organizăm sunt stabilite de către Gina Cakes. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site și care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nicio notificare prealabilă.

Dispute și conflicte

Utilizarea site-ului nostru este supusă legilor existente și procedurilor legale aferente. Nimic din conținutul „Termeni și condiții” nu va limita dreptul nostru de a ne conforma legilor existente și cerințelor referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului www.ginacakes.ro. 

Comunicare

Întrebări sau comentarii referitoare la site și la informații conținute în site pot fi transmise la gina.cakes@yahoo.com. De asemenea ne puteți contacta la numărul de telefon 0765 272 037.

Shopping Cart