fbpx

Despre noi

Dulciuri de casa - tort aniversare tematic indieni
Gina Cakes Răzoare
Gina Cakes s-a născut din plăcere pentru dulciuri naturale 100% de casă.
Dina Giurgiu
Fondator
Povestea noastra

Din pasiune pentru dulciuri și pentru meseria de cofetar, Dina Giurgiu, creatoarea dulciurilor minune, și-a deschis laboratorul de prăjituri Gina Cakes în Răzoare, Maramureș. Dedicată și implicată, Dina a reușit până acum să ofere cele mai gustoase și cele mai frumoase torturi, făcând fiecare eveniment în parte, memorabil. În toți acești ani, am reușit să oferim serviciile noastre la peste 1.000 de evenimente, am îndulcit zeci de mii de persoane și am format o echipă de profesioniști  pe toate nișele: producție, decor, relații cu clienții și satisfacerea nevoilor clienților. 

 

Suntem mândri să spunem că folosim exclusiv ingrediente 100% naturale, adică fără premixuri și fără coloranți artificiali. Foarte multe dintre produsele folosite le luăm chiar de la producătorii locali și din propriile noastre plantații de fructe, pentru a păstra gustul original cu care v-am obișnuit de la început

 

Datorită cererilor tot mai mari de prăjituri, ne-am gândit să oferim un spațiu mai primitor pentru savurarea dulciurilor minune, așa că am deschis și cofetăria Gina Cakes în Baia Mare pe B-dul Unirii (str. Școlii), Nr. 11. 

Shopping Cart